Shane Warne Body, Avustralya İçin Tayland'dan Ayrıldı: Rapor

shane-warne-body,-avustralya-icin-tayland'dan-ayrildi:-rapor

Eski Avustralya kriket oyuncusu Shane Warne’in cesedi Tayland’dan Avustralya’ya gitti© AFP

Shane Warne’in cesedi Perşembe günü erken saatlerde Tayland’dan ayrıldı ve kriket süperstarının devlet cenazesi alacağı Avustralya’ya geri döndü. Cuma günü Tayland’ın Koh Samui adasında ölen 22 yaşındaki çocuğun Avustralya bayrağına sarılı tabutu. Don Mueang Uluslararası havaalanından yerel saatle 8’de 10 ayrıldı ( GMT) özel bir uçakta, bir Taylandlı havaalanı yetkilisi doğruladı. Otopsi sonuçları, tüm zamanların en büyük Test kriketçilerinden biri olan leg-spin bowling oyuncusunun kalp krizinden şüphelenildikten sonra eceliyle öldüğünü doğruladı.

Warne “sadece bir cırcır böceğine ilham vermedi Victoria hükümeti tarafından yapılan açıklamada, eyalet cenazesinin Mart’ta yapılacağı duyuruldu 22

Warne, Cuma günü geç saatlerde tatilde olduğu Koh Samui’deki lüks bir villada, o akşam arkadaşlarıyla buluşamamasının ardından keşfedildi.

Tay Uluslararası Hastanesi Samui’ye götürüldü, ancak tıbbi müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Pazartesi günü, polis otopsi sonucunda “ölümün doğal ölüm olduğunu” söyledi.

Ulusal polis şefi yardımcısı Surachate Hakparn, Warne’ın babasının oyuncunun “göğüs ağrısı çektiğini ve bundan sonra kontrol için eve dönmeyi planladığını” söyledi. gezi”.

– ‘Akıl almaz’ -İlk barlarında Warne’ın ölümünden bu yana yaptığı yorumlarda, Warne’ın ebeveynleri, erkek kardeşi, çocukları ve eski eşi derin üzüntülerini dile getirdiler.

“Üzüntümüzü yeterince ifade edecek kelimeleri bulmak bizim için imkansız bir iştir ve bir Ebeveynler Keith ve Brigitte Warne yaptıkları açıklamada, Shane’siz bir gelecek düşünülemez” dedi.

“Seni şimdiden çok özledim” dedi kızı Summer Warne. “Keşke seninle son anlarım olduğunu bilmediğim o anlarda sana daha sıkı sarılabilseydim.”

“Keşke sana her şeyin iyi olacağını söyleyebilseydim. İyi ol ve elini tut.”

Oğlu Jackson Warne, aynı zamanda kardeşi ve en iyi arkadaşı olarak gördüğü biriyle pizza yerken golf ve poker oynamayı ve Avustralya futbolu oynamayı hatırladı. bir baba olarak.

“Seni çok seviyorum. Kalbimde bıraktığın boşluğu hiçbir şeyin dolduracağını sanmıyorum” dedi.

“Sen gerçekten herkesin isteyebileceği en iyi baba ve eştin. Seni çok seviyorum baba, görüşürüz.”

Avustralya Başbakan Scott Morrison, ülkenin “en büyük karakterlerinden” birine saygı duruşunda bulundu.

Hafta sonu taraftarlar, Melbourne Kriket Sahası’nın dışındaki heykelinde Warne’a saygılarını sundular. bira ve etli turtalar — büyük bir yaşam iştahı olan olağanüstü bir cırcır böceği yeteneğini hatırlamak için.

Terfi edildi

Leg-spin sanatını canlandırmasıyla tanınan Warne, baskın bir Avustralya Testi takımının parçasıydı 1990s ve 2000s’de ve ülkesinin kazanmasına yardım etti. Sınırlı sayıda Dünya Kupası.

(Bu hikaye NDTV personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından otomatik olarak oluşturuldu.)1990

Bu yazıda bahsedilen konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir